“Kaubojsi” shpreh entuziasmin për liderin e LEGA-s/ Ndocaj: Krenar që jam mik i Salvinit. Ky, do çrrënjosë “farën e keqe” të sorosit!

Ish-deputeti Eduart Ndocaj, përmes postimeve në profilin e tij facebook, shihet qartë që ka një njohje personale më njërin prej politikanëve më popullorë dhe më me ndikim në jetën politike të Italisë, Matteo Salvini.


Ndocaj, ka shprehur preferencën e tij publikisht për mikun e tij Salvini, teksa në prononcime të ndryshme e ka konsideruar si politikanin e së ardhmes Salvinin, duke shpresuar se ky do shënojë një kthesë të madhe në politikat e vendit fqinj, të cilat dekadat e fundit janë shoqëruar me oshilacione të mëdha dhe që kanë qenë më së shumti nën ndikimin e segmenteve sorosiane.


Në një nga postimet e radhës, “kaubojsi” është shprehur entuziast për rritjen e ndjeshme të popullaritetit të Salvinit, i cili sipas sondazheve të bëra është i kristalizuar si fituesi i padiskutueshëm i zgjedhjeve të ardhshme, si dhe shpreh optimizmin se Matteo Salvini do të crrënjosë mafian klepto-krate komuniste sorosiane, që prej vitesh është bërë klikë qeverisë, duke shënura një regres në zhvillimin ekonomik të vendit.


Më herët, ish-deputeti është shfaqur dhe në fushata me mikun e tij Salvini, duke i ofruar mbështetje të drejtpërdrejtë, përmes votës së emigrantëve shqiptarë.

SALVINI KUNDER MAFIAS SOROSIANE

Krenar të jem miku i këtij djali që shëndërroi politikën Italiane mafioze.Ky është Mateo Salvini i “LEGA” kundër mafies kleptokrato-komuniste e Sorosiane që po shkatrrojnë familjen tradicionale.

SALVINI CONTRO LA MAFIA-SOROSIANEOrgoglioso di essere amico di questo ragazzo che a cambiato la politica mafiosa italiana.Questo è Mateo Salvini di “LEGA” contro la mafia comunista cleptocratica di Sorosian che sta distruggendo la famiglia tradizionale.