1 Maji/ Eduart Ndocaj: Absurd që sot festohet, duhet të kishte protesta të fuqishme. Rama dhe oligarkët rreth tij shtypin liritë e punëtorëve

Ish deputeti Eduart Ndocaj, përmes një video, ka shprehur indinjatën e tij për rolin e sindikatave në Shqipëri, të cilat janë leva të qeverisë dhe që nuk i shërbejnë aspak qëllimit dhe misionit të tyre.

Këtë deklaratë, Ndocaj e bëri në kuadër të 1 majit, ditës ndërkombëtare të punëtorëve, ku ish deputeti, e ka konsideruar absurd që ende në Shqipëri vazhdohet me mentalitetin duke festuar, ndërkohë që duhet të ishin organizuat protesta të fuqishme për të garantuar të drejta dhe liri të punëtorëve.

Sipas, Ndocajt, arsyet për të organizuar protesta nga punëtorët janë të shumta, pasi po shtypen dhe po dhunohen të drejtat elementare të tyre.

Më tej, Ndocaj, ka ironizuar kryeministrin Rama, të cilin e ka cilësuar “babai i punës”, pasi në 7 vite arriti të punësojë 20 mijë prostituta në vende të ndryshme të punës, duke dëshmuar një babëzitje të pashoqe dhe një sjellje barbare me paratë e taksapaguesve shqiptarë.

1MAJI I PUNËSIMIT RAMA NJË PREMTIM I MBAJTUR🥵🥵🥵👺👺Sot vdes njeriu që vrau punën dhe shpresën për qytetarët e ndershem dhe puntorët.1 maji do kujtohet për shqiptarët si vdekja e liderit dhe babait punës, në 7 vite qeverisje.Ai punsoi mbi mbi 20 mije prostituta ku punonin neper Europe tek Ujësjellsit ne çdo qytet, të cilat ku marrin vesh për tubat e gjitha masave po si punë të dyte bejnë gazetari dhe laike në fb Edit dhe Velise.Ai hapi dyert LGBTI dhe punsoj mbi 107 mije pederasta dhe lezbike ne bodrumin e kryeministrisë e çdo ministrie e bashkie , ai integroj me se miri 40 mijë trafikant që janë debuar nga europa për të kultivuar hashashin në çdo cep të Shqiperisë, Ai integroj 50 mijë vrasës tutor femrash ne Policinë e shtetit dhe në çdo ministri e parlament , ai punësoj mbi 2 mijë mashtrues, hajdut e maskarenjë me diploma fallco 6 mujoresh te plepave në gjygjsor, prokurori e drejtesi.Premtim i mbajtur i vitit 2013 mbi 300 mije vende pune u rralizua.Sot s'ka festë por pune kjo administrata që nuk pushon kurrë duke mashtruar, vjedhur, vrare e burgosur shqiptarët.

Posted by Ndocaj Eduart on Friday, 1 May 2020