Kujtim Gjoci: Jetojmë me besimin për një të nesërme më të mirë…

Popullin shqiptar nuk e mposht kurrë as virusi.
Jemi popull i vuajtur, ku brezat e së kaluarës
kanë hasur, në shumë vuajtje e shumë luftëra, shumë deshmorë kanë rënë, për të mbrojtur vendin për të mbrojtur njëri – tjetrin, me besimin në Zot!

Me besimin se duke qenë më i fortë, për një të nesërme më të mirë.
E di shumë vuajnë nga varfëria, sepse i tille është ndërtuar pushteti, por shqiptarët do t’a gjejnë forcën, që e nesërmja të jetë më e mirë, se e sotmja…

Do ia dalim, sepse besojmë tek Krijuesi, besojmë tek forca supreme, tek forca e mirësisë, tek forca që na mbanë më të fortë, tek forca që na jep shpresë dhe tek shpresa, që na jep jetë.

Do ia dalim të gjithe bashkë.