Nuk e tregojnë kurrë fytyrën e vërtetë/ Shenjat më të pabesa të horoskopit

Virgjëresha

Njerëzit që i përkasin kësaj shenje janë miq shumë të mirë por edhe mashtrues në dashuri. Si partner i tyre ti mendon se di gjithçka që ndodh në mendjen e tyre porn ë të vërtetë nuk di dhe nuk do ta dish kurrë.

Virgjëresha do të bëjë atë që ata kanë nevojë të bëjnë për të qëndruar pranë jush,duan paratë, mbështetjen dhe aprovimin tuaj.

Gaforrja

Nëse ju jeni në një lidhje me një Gaforre, kujdes sepse ata gënjejnë për çdo gjë. Kjo është një nga ato shenja që nuk e tregojnë kurrë fytyrën e vërtetë ose të vërtetën e asaj që mendojnë.

Gaforrja është një shenjë tradhtare dhe do t’iu kthehet ju për t’iu gjykuar. Nëse nuk i përgjëroheni një Gaforreje atëherë ata do t’iu flakin tutje shumë shpejt.

Ujori

Kjo është një shenjë që i pëlqen t’i mabjë gjërat shumë private, të fshehta. Nuk kanë shumë besimt tek të tjerët, pasi për ta mund të kesh besim vetëm tek vetja.

Nëse ujori e tregon veten ashtu siç është atëherë do të kuptoni se sa intolerant janë dhe do të doni t’i shmnageni.

Peshorja

Askush nuk mund ta njohë një Peshore. Ata janë vetmitarë, të pakapshëm dhe gënjejnë shumë.  Ajo që ju besoni në partnerin tuaj Peshore është fantasia që ata kanë krijuar për ju. Ata nuk e tregojnë kurrë fytyrën e vërtetë dhe nëse e tregojnë ju do t’ia mbathnit me të katërta.