8 nëntori 1941-Dita ku lindi partia e vdekjes, sot pas 78 vitesh janë në pushtet bijtë e tyre

Zamira KAZAZI

Dita ku lindi partia e vdekjes, sot pas 78 vitesh janë në pushtet bijtë e tyre

Sot dita ku lindi partia e vdekjes qe masakroi kete popull per afro gjysem shekulli, partia kuçeder e gjakpirese.
Eshte e tmerrshme te mendosh qe sot pas 78 -te, vitesh të jene po ata ne pushtet dhe bijte e tyre…

Faji eshte i prinderve tane dhe pjeserisht i joni qe ne fillimet e viteve 90-te ,nuk i shkulem me rrenje, sepse nuk deshem hakmarrje…- dhe historia u perserit.

Ndaj kjo fare kancerogjene e tyre dhe bijve duhet shkulur perfundimisht me rrenje qe Shqiperia te ece perpara, qe vendi mos gelcoje më nga krimi papunesia e korrupsjoni qe ky vend te behet nje vend me te ardhme te sigurte per femijet tane.