Kejvina Kthjella humb rrugën, përfundon në…

Ju ka ndodhur ndonjëherë të jeni me makinë dhe të ngatërroni rrugën? Pikërisht kjo i ka ndodhur modeles dhe ish-velinës Kejvina Kthjella.

Ajo ka rrefyer mbremjen e djeshme në ‘Danve Ëith Me’, duke u justifikuar kështu se pse s’kishte shkuar në prova.

“Kejvina çfarë të ndodhi dje që nuk erdhe në prova?”, e pyeti Alketa.

“Humba rrugën. Po kthehesha nga Kosova dhe përfundova në Shkup”, tha Kejvina.

“E rëndësishme është të mos ngatërroni vallëzimin, se rruga edhe mund të ngatërrohet në jetë, mund të ndodhë që nisesh për në Shkup dhe përfundon në Greqi për shembull”, tha Alketa me humor.