Mendimtarët ndryshe

Nga Lirim Nezha

Ore, se më hëngrët me këtë mendimin ndryshe që mungon në PD. Po kur na paska qënë egzistent ky që nuk më kujtohet mua? Se unë aty kam qënë,jo për gjë.

Për të qënë të vërtetë,mendimi ndryshe në politikën shqiptare nuk ka ekzisruar kurrë,sepse kur është shfaqur,ose ka dalë në dritë një forcë e re politike,ose në rastin tjetër,të.gjithë ata që “kanë menduar ndryshe”,kanë lëpirë atë që kanë pështyrë dhe kanë vijuar karrierën që u ka ardhur më e shijshme se dinjiteti.

E kjo ka ndodhur në të gjitha partitë,majtas e djathtas. “Mendimi ndryshe”,ka lindur pikërisht atëherë kur dikujt apo disave u është cënuar karriera e prtshme prej tyre,dhe kurrë për parime demokracie.Të gjithë këta,sapo krijohen rrethanat për të marrë atë që duan,bëhen qëngjat e kryetarit dhe vrasesit e demokracisë.

Koha na ka dëshmuar pikërisht këtë dhe unë kam eksperiencën e mjaftë jetësore për ta konfirmuar.

Kaq nga unë, por ju mund të më kundërshtoni me komentet tuaja.