Zgjedhjet e ardhshme, ballafaqim programesh dhe idesh/Eduart Ndocaj, ka premtime konkrete:Do ulim taksën e naftës dhe cmimin e ujit, si dhe do të dyfishojmë pagat

Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar, me kryetar Eduart Ndocaj, shpalos programin e tij cdo ditë për qytetarët e Lezhës.

Këtë herë vjen me nje lajm shumë të mirë për qytetarët, duke premtuar uljen e cmimit të karburanteve, të ujit dhe me premtimin e rritjes së pagave.
Këto jane çmimet e benzinës për litër në euro në këto shtete që ben pjese dhe Shqiperia!!
As 20 cent me pak se Italia ku paga ditore eshte 60 euro , po ne itali ka edhe me lire se ne Shqiperi ,ne Itali me 1.40€ per liter ne disa distributor.
Mafia komuniste PD+PS+LSI+PR+PSD= PPSH ne bashkpunim me mafien e biznesit janë të bashkuar si kurrë më parë kundër kombit dhe shqiptarëve dhe po iu vjedhin mëngjes, drekë, darkë. BASHKIMI DEMOKRISTIAN SHQIPTAR kërkon mbështetjen tuaj në 2019, dhe shume taksa, duke filluar me naftën, e cila do jetë më e ulta ne Ballkan me € 0.95 cent për litër, sepse prodhohet në vend; energjia elektrike që është më e shtrejta në botë PBDKSH do e ulë atë me 50%, sepse e prodhojmë me kosto 12 fish më të ulët, pasi me rezervat dhe burimet ujore jemi vendi i dytë në Europe. Cmimin e energjisë elektrike do e ulim me 50% cmimin për abonetët familjarë. Rroga minimale do jetë 500 euro, ne do jemi në shëbimin e kombit dhe në favorizim të politikave sociale.Fotografia e Eduart Ndocaj