Po kryenin ritualin e fundit, ngjallet i ‘vdekuri’

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Indi ku një i shpallur i ‘vdekur’ nga familja është ngjallur pak para varrimit.

95-vjeçari Budh Ram Gujjar është shpallur i vdekur nga familja dhe në shtepi kanë nisur ritalet siç i do tradita. Burrat madje kanë rruar edhe kokat e tyre.

Teksa e fusin në banjë për ta lartë, Budh Ram zgjohet nga gjumi dhe të gjithë mbeten me gojë hapur.

95-vjeçari kishte rënë në gjumë, dhe ishte keq kuptuar nga familjarët kur nuk kishte reaguar fare pasi i kishin thirrur, duke qenë se edhe mosha e tij ishte relativish e madhe ata kanë hapur lajmin se ai ka vdekur.

Por, fatmirësisht ai është zgjuar shpejt.