Kryelegalisti Axhami uron shqiptarët: Përqafimi i së mirës dhe ndarja me të keqen, duhet të jetë pjesë e jetës së përditshme…

Uroj të gjithë besimtarët mysliman
Gëzuar Festën e Kurban Bajramin.
Besimi në ZOT, nga të gjithë ne, është ai që do të na motivoj me forcë dhe shpresë për të përballuar, me sakrificë, çdo përballje të padëshiruar.
Ashtu, si në këtë ditë të shënuar, ku ne urojmë, qetësojmë shpirtin dhe lutemi në Zot, çdo ditë duhet të jemi dhe të ushqehemi me dashuri dhe respekt për njëri-tjetrin.
Përqafimi i së mirës dhe ndarja me të keqen, ashtu siç na mëson i Plotfuqishmi,
duhet të jetë pjesë e jetës së përditshme për këdo prej nesh.
Shëndet, lumturi e harmoni pastë çdo shqiptarë në Familjen e Tij.
ZOTI na bekoftë të gjithve.