Me fanellën e Kosovës dhe me numër 95, kandidati për deputet i gatshëm për lojë

Kandidati për deputet nga radhët e koalicionit AAK-PSD, Resul Sinani, ka publikuar një foto interesante para ndeshjes Angli – Kosovë.

Në foto shihet se ka veshur fanellën e Kosovës dhe bartë numrin 95.

Pa dyshim, numri 95 është numri i Resul Sinanit me të cilin garon për deputet në Kuvendin e Kosovës në listën e koalicionit AAK-PSD. /Korrespodenti