MOS HAPJA E NEGOCIATAVE, DËMTON VETËM NJERËZIT E NDERSHËM, ZONJA MERKEL…

Nga, Ferdinand Shehaj

Gjate Rilindjes Sorrosiane qe drejtoi Edvin Rama ..nga trafiku i hashashit qe u lejua te kultivohej .., dhe trafiku i drogave te forta , u pasuruan kriminel .., politikan.., dhe zyrtaret me te lart te BE-se

Dhe pse ju i dini me emra zonja Merkel …por asnjehere nuk u prononcuat .., duke na bere te kuptojme se Europa nuk eshte ashtu siç e mendonim.

Popullit Kosovar ..nuk i mjaftoi vuajtja qe i shkaktuan Serbet .., por tani i duhet te pres dhe Europen qe drejtoni ju ..ti mbushet mendja per ti liberalizuar vizat…

Por ju dhe sekti juaj ..keni vendosur te denoni ..jo ata qe e meritojne ..,por popullin e thjesht Shqiptar ..
Atij qe do ti tregoj vlerat e verteta Europes.

E megithate ne do dime te mbijetojme zonja Merkel .., e do ta leme pas dhe perandorine Europiane .., siç lam pas ate Romake.., Bizantine.., Osmane..
Sepse ne jemi autokton zonja Merkel.