Koço Kokëdhima: Do iu duket lule Edi Rama, nëse do të provoni si kryeministër Erion Veliajn!

Koco Kokedhima kreu i Partise “Zgjidhja” dhe botuesi i gazetes “Shekulli” pas nje sere kritikash pa fund ndaj Erion Veliajt, te cilit i ka shpallur dhe rivalitet deklaroi se Erion Veliaj ehste nje prdokt mediatik dhe se ai eshte edhe me i “rrezikshem” se Edi Rama.

“Shqiptareve do iu duket lule Edi Rama dhe do ta shohin kete nese do te provojne Erion Erion Veliajn si kryeminister.

Kokedhima e akuzoi Veliajn per shperdorim fondesh, ngritje taksash dhe tarifash dhe i perdor fonde per te punesuar njerez ne bashki per qellime elektroale.